ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της.

Η επιστροφή σας θα γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω:

1. Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά).

2. Το/ Τα προϊόν/α να βρίσκεται/ ονται στην αρχική του/ς κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (πχ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες).

3. Όσα προϊόντα έχουν επιστραφεί χρησιμοποιημένα, κατεστραμμένα ή λερωμένα δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα αποστέλλονται πίσω στον πελάτη με χρέωση του, την δαπάνη επιστροφής.

Α. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Η εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε.

Παρακαλείστε:

Να συμπληρώσετε τον/τους κωδικούς που επιθυμείτε να παραλάβετε προς αντικατάσταση στο αντίστοιχο πεδίο.

Όταν η επιστροφή σας παραληφθεί από την εταιρεία μας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του/των νέου/ων προϊόντος /ων και να προχωρήσουμε στην αποστολή του/τους. Πριν την παραλαβή των επιστρεφόμενων ειδών η εταιρεία μας δεν πραγματοποιεί κράτηση/δέσμευση νέου/ων προϊόντος /ων.

Μεταφορικά Κόστη Αντικατάστασης:

Με τη χρήση του συνεργάτη μας  Ελτα Courier με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:

1. Αν η επιστροφή αφορά εκπτωτικό είδος, το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 5,90 € και η χρέωση τους γίνεται στην επόμενη παραγγελία (αποστολή αντικατάστασης).

2. Αν η επιστροφή αφορά είδος της νέας συλλογής, τα μεταφορικά κόστη της πρώτης επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία, ενώ για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα χρεώνεστε τα μεταφορικά 3,90€.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Για να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων παρακαλείστε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία, iban,όνομα τράπεζας και όνομα δικαιούχου στα σχετικά πεδία του εντύπου. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας.

Μεταφορικά Κόστη Επιστροφής Χρημάτων:

Με τη χρήση του συνεργάτη μας Ελτα Courier με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:

1. Αν η επιστροφή αφορά εκπτωτικό είδος, το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 3.00€ και αφαιρείται από το συνολικό ποσό της κατάθεσης.

2. Αν η επιστροφή αφορά είδος της νέας συλλογής, τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν την εταιρεία.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρεία, ανεξάρτητα με τα προϊόντα (εκπτωτικά ή μη) επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά κόστη και τα καταβάλετε στην εταιρεία που έχετε επιλέξει κατά την αποστολή του δέματος.

Καλάθι αγορών